Det startede tilbage omkring 2011 hvor en kamerat spurgte om min hjælp. Han havde brug for at sælge sin lejlighed i Aalborg så han kunne flytte ind i et hus han gerne ville købe. Det sagde jeg ja til, og så var jeg officielt igang og havde kort tid efter min første lejer.

Dengang var jeg i en heldig situation hvor jeg kunne købe lejligheden kontant. Det var på et tidspunk hvor priserne i markedet var meget lave og jeg opdagede hurtigt hvordan jeg kunne få næsten egenkapitalforrentning på 20% ved at belåne lejligheden 80% i banken.

Da jeg har en baggrund fra tech og internetverden hvor det i høj grad handler om at skalere sin forretning når man finder ud af at noget fungere, valgte jeg at gøre netop det samme med ejendomsselskabet. Få år senere havde jeg en portefølje på over 200 lejemål i Aalborg. Dengang hed mit selskab Magnus Kjøller Ejendomme A/S og i 2017 solgte jeg selskabet, for at hjemtage en gevinst og i stedet at fokusere på nyopførte ejendomme i det der i dag er Kjøller Ejendomme A/S.